Team

We zijn een klein team van getalenteerde professionals met een breed scala aan vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen en we doen het met passie. We kijken ernaar uit om met je op weg te gaan.

Tine Callebaut

Coördinator coachingscommunity Chateau Flow Bedrijfspsycholoog, loopbaanbegeleider, stress- & burn-out coach

Individuen en bedrijven kunnen bij mij terecht in hun zoektocht naar de meest authentieke, energieke en betekenisvolle versie van zichzelf. Centraal in mijn aanbod staat het werken rond de thema’s talent- & vitaliteitsmanagement en loopbaanvragen.

In mijn rugzak zit meer dan 15 jaar ervaring in de HR-wereld en een specialisatie in stress- & burn-out preventie. Vanuit mijn liefde voor mooie woorden & leuke hebbedingen gebruik ik een mix van tools die met zorg uitgekozen en net dat tikkeltje anders, maar steeds methodisch onderbouwd zijn.

Zetten we samen een komma, in plaats van verder te hollen?

tine@unicornyourlife.com

0478/66.93.44

Natasja Mussche

Orthopedagoge, kinder- & oudercoach

Al mijn opleidingen over communicatie met baby’s, kinderen en jongeren die ik volgde, hebben me aan het denken gezet, beroerd & geïnspireerd.

Ik werk zowel ambulant als in mijn praktijk en bied een breed aanbod (van baby tot jongvolwassene) aan: zen-baby (babymassage en babycoaching), huiswerkbegeleiding en kinder- & jongerencoaching rond diverse hulpvragen. Ik maak zowel gebruik van pedagogische tools als lichaamswerk (incl. relaxatie & mindfulness, voetreflexologie, en Bachbloesemtherapie).

Daarnaast kunnen mama’s en papa’s ook bij me terecht voor oudercoaching en werk ik met volwassenen rond het innerlijke kind.

natasja.mussche@telenet.be

0485/97.87.22

Hanne Vandaele

Creatieve therapeute, tekentherapeute

Bij mij kan je terecht voor therapie met een vleugje creativiteit. Door te tekenen, te schilderen, te boetseren, collages te maken of je lichaam te laten meebewegen kan je op verschillende manieren kijken naar je klacht en waar je vast zit, zo ontdek je nieuwe inzichten. Ik neem je even mee je hoofd uit om hallo te zeggen tegen je gevoel. Van daaruit begeleid ik je verder en spreken we het zelfhelende vermogen in je lichaam en geest aan.

Maak je geen zorgen, je hoeft geen creatief talent te zijn om bij mij langs te komen. Het gaat niet om mooi, het gaat om je gevoel zichtbaar te maken. Ik werk vooral trauma gericht en ga samen met jou kijken waar bepaalde overtuigingen zijn ontstaan om vandaaruit verder te bouwen. Ik begeleid jou door het proces en creëer een veilige omgeving om aan de slag te gaan en dichter bij jezelf te komen.

hanne-vandaele@hotmail.com

0478/69.81.14

Sofie Ryckaert

Kinder-, jongeren- en oudercoach, individueel emotioneel begeleider, leerkracht met specialisatie in leerstoornissen en creatieve duizendpoot

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen kunnen bij mij terecht voor een kortdurend traject op maat. Ik ben er van overtuigd dat zolang je niet op de hoogte bent van de talenten van kinderen, je best van hun gebreken afblijft. Tijdens een coachingssessie of groeikamp focussen we op wat wél lukt: waar de kracht, de talenten en de positieve energie zitten. Samen (her)vinden we vertrouwen in onze kinderen hun toekomst en laten ze blinken!

Ook ouders kunnen bij me terecht in hun zoektocht naar meer verbinding, vertrouwen en veerkracht in het ouderschap. We gaan samen op weg naar meer rust, evenwicht en voldoening, zowel thuis als op het werk.

info@laatzeblinken.be

0498/24.87.94

Lieselot Matton

Kinderpsychologe, oudercoach en soft skills trainer (online)

Met A lot of mom richt ik me op het aanleren van ‘zachte’ vaardigheden aan kinderen. Vaardigheden – zoals dankbaarheid, emotionele competentie, veerkracht en zelfinzicht- die in een wereld die snel verandert, onzekerder en drukker wordt, belangrijker zijn dan ooit. Verder bied ik aan ouders en opvoeders opvoedingsondersteuning aan. Dit in de vorm van online 1-1 coaching en online trainingen. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Omarm emoties‘, een doeboek voor kinderen in de basisschool. Via deze en aanvullende tools (zoals behoeftenkaarten en emotiepoppetjes) leren kinderen emoties te benoemen, toe te laten en krijgen ze zicht op gezonde copingstrategieën.

lieselot@alotof.mom

https://www.alotof.mom/product/video-consult/

Charlotte Plancke

Psychologisch consulent, psychotherapeut i.o. , studiebegeleider en bijlesleerkracht (in Chateau Flow en bij Tutoria vzw)

Bij mij kunnen (jong)volwassenen terecht met hun verhaal. Wanneer het even veel wordt of je het even niet meer weet, kan een objectieve gesprekspartner jou verder helpen. Door het verkrijgen van nieuwe inzichten kunnen we samen zoeken naar wat jij nodig hebt op zo’n moment.

In onze gesprekken sta jij als cliënt centraal. Hierbij is respect, vertrouwen, openheid en eerlijkheid de basis om samen aan de slag te gaan. Ik ben zelf vriendin, collega, dochter, moeder, maar vooral ook mens. De gesprekken zijn van mens tot mens, in evenwaardigheid en met een open kijk.

Als studiebegeleider, bijlesleerkracht en coördinator van Tutoria vzw, een warme organisatie voor psychische ondersteuning, bijlessen & studiebegeleiding, help ik daarnaast ouders en jongeren ook graag verder met studiehulp op maat (zowel inhoudelijke bijlessen als studie-advies).

info@pratenmet.be (therapie) – info@tutoria.be (studiehulp)

0476/43.32.05


Wil je ook deel uitmaken

van ons team?


%d bloggers liken dit: