Team

We zijn een klein team van getalenteerde professionals met een breed scala aan vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen en we doen het met passie. We kijken ernaar uit om met je op weg te gaan.

Tine Callebaut

Coördinator coachingscommunity Chateau Flow Bedrijfspsycholoog, loopbaanbegeleider, stress- & burn-out coach

Individuen en bedrijven kunnen bij mij terecht in hun zoektocht naar de meest authentieke, energieke en betekenisvolle versie van zichzelf. Centraal in mijn aanbod staat het werken rond de thema’s talent- en vitaliteitsmanagement.

tine@unicornyourlife.com

0478/66.93.44

Natasja Mussche

Orthopedagoge, kinder- & oudercoach

Al mijn opleidingen over communicatie met baby’s, kinderen en jongeren die ik volgde, hebben me aan het denken gezet, beroerd & geïnspireerd. Ik werk zowel ambulant als in mijn praktijk en bied een breed aanbod (0-18j) aan: pré- & postnatale coaching, babymassage en -coaching, kinder- en jongerencoaching, ouder-kind begeleiding en huiswerkbegeleiding.

natasja.mussche@telenet.be

0485/97.87.22

Joke Van Hecke

Ergotherapeute, lichaamsgerichte therapeute, mindfulness- en relaxatietherapeute, yoga-docente

Ik ondersteun vanuit mijn deskundigheid, ervaring en intuïtie (fysiek) sensitieve vrouwen om vanuit zachtheid te groeien naar meer rust en kracht d.m.v. verschillende vormen van lichaamsgericht werk, therapeutisch herstellende yoga en gesprekstherapie. Daarnaast ontwikkelde ik een uniek en ecologisch card deck, bestaande uit 50 toepasbare oefeningen en inzichten om dagelijks op je eigen tempo en in je eigen omgeving een zelfzorgmoment in te plannen.

dekrachtvanzachtheid@hotmail.com

0494/65.01.21

Sofie Ryckaert

Kinder- en jongerencoach, individueel emotioneel begeleider, leerkracht met specialisatie in leerstoornissen en creatieve duizendpoot

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen kunnen bij mij terecht voor een kortdurend traject op maat. Ik ben er van overtuigd dat zolang je niet op de hoogte bent van de talenten van kinderen, je best van hun gebreken afblijft. Tijdens een coachingssessie of groeikamp focussen we op wat wél lukt: waar de kracht, de talenten en de positieve energie zitten. Samen (her)vinden we vertrouwen in onze kinderen hun toekomst en laten ze blinken!

info@laatzeblinken.be

0498/24.87.94

Lieselot Matton

Kinderpsychologe, oudercoach en soft skills trainer (online)

Met A lot of mom richt ik me op het aanleren van ‘zachte’ vaardigheden aan kinderen. Vaardigheden – zoals dankbaarheid, emotionele competentie, veerkracht en zelfinzicht- die in een wereld die snel verandert, onzekerder en drukker wordt, belangrijker zijn dan ooit.  Verder bied ik aan ouders en opvoeders opvoedingsondersteuning aan. Dit in de vorm van online 1-1 coaching en online trainingen. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Omarm emoties‘, een doeboek voor kinderen in de basisschool. Via deze tool leren kinderen emoties te benoemen, toe te laten en krijgen ze zicht op gezonde copingstrategieën.

lieselot@alotof.mom

https://www.alotof.mom/product/video-consult/


Wil je ook deel uitmaken

van ons team?


%d bloggers liken dit: