Zomeren in Chateau Flow

Gebruik de komende zomermaanden om de pauzeknop in te drukken en jezelf of je gezin te trakteren op een echt flow- moment in Chateau Flow!

Zomerse workshops op donderdagavond (adults) of vrijdagnamiddag (kids)

Op donderdagavond (19u-21u) bieden lichaamsgerichte therapeute Joke van De Kracht van Zachtheid en psychologe Tine van Unicorn your Life ‘less stress, more flow’ – workshops voor volwassenen aan. In 8 diverse workshops reiken Joke en Tine je tools aan om stress om te buigen naar flow- momenten. Elke workshop bestaat uit een korte inhoudelijke toelichting en een leuke doe-oefening.  Er is zowel aandacht voor ‘body’ als ‘mind’ en de wisselwerking hiertussen. Welke sessie past het best bij jou? Een éénmalige workshop of een reeks van meerdere workshops? Aan jou de keuze!

Op vrijdagnamiddag in juli (14u-16u) kunnen kinderen en hun ouders genieten van een fijn verbindend grimeermoment begeleid door kindercoach Sofie van Laat ze blinken. Omdat schilderen niet alleen op doek kan maar ook op je gezicht, armen of benen! In deze workshop ontdek je hoe ontspannend het kan zijn om te grimeren of gegrimeerd te worden.

In augustus gaan de kids en hun ouders creatief aan de slag met het thema ‘kleur je humeur’ begeleid door kindercoach Natasja Mussche. Ze geeft je in deze ouder-kind sessie ‘schilderen op doek’ de tools om je humeur om te zetten in kleur. Omdat in elk van ons een kunstenaar schuilt!

Flow fiets- & wandeltochten

Chateau Flow is gelegen in de groene bufferzone van het havengebied waar je afwisselende en verrassende wandeligen en fietstochten kan maken. Combineer daarom deze zomer je bezoekje aan Zelda & Zorro met deze fijne activiteit. Je kan tijdens de openingsuren van Zelda & Zorro je gratis wandel- of fietsroute ophalen. De coaches van Chateau Flow trakteren met een fijn doe-boekje met flow-opdrachten voor onderweg. De perfecte manier om te onthaasten dichtbij huis!

Uit de bol- krulbolinitiatie

Krulbol is een retro-sport met een hoge onthaastfactor en is net daarom de moeite waard om ze in de spotlight te plaatsen. Ontdek het mekka van deze sport in een wandelzoektocht doorheen de langste Dries van Vlaanderen. Ga op zoek naar Krullebol en Krullewiet langs speeltuintjes en verborgen plekjes. Samen met onze gids ontdek je op een speelse wijze het verhaal van deze volksport. 

Mogelijk met of zonder kinderen, in groep of privé. 

Gedurende de zomermaanden kan je tot slot van woensdag t.e.m. zondag terecht in het Z&Z-Kaffee: geniet in de tuin of de living rooms van een taartje, een ijsje, een fris drankje of een koffie! 

Meer weten of reserveren voor het zomeraanbod: https://www.zeldazorro.be/news/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: